In totaal zijn we met zijn twintigen. Bij ons op kantoor werken we samen aan onze CV, zoeken we voor elkaar naar geschikte vacatures en/of opdrachten en schrijven en bellen we naar potentiele opdrachtgevers. Daarnaast helpen we elkaar natuurlijk waar nodig en gewenst  bij van alles en nog wat. Of het nu gaat om brieven schrijven of post openen.

Iedereen van ons heeft een nul-uren oproepcontract bij Stichting de WelWillers, dus we zijn allemaal heel flexibel inzetbaar bij uw organisatie.

We zijn een stichting en hebben dus geen winstoogmerk. Dit betekent dat u enkel daadwerkelijk gemaakte loonkosten gefactureerd krijgt. Over het algemeen zijn we iets ouder dan 23, dus vallen we niet onder het jeugdloon, maar omdat we geen commerciële bemiddelingsorganisatie zijn, kunnen we toch relatief goedkoop en super flexibel voor u werken.

U kunt ons per uur inhuren, weliswaar met een minimum van drie werkuren. We zijn mannen, vrouwen, jong, oud, praten, lezen en schrijven in diverse talen, zijn getrouwd, vrijgezel met en zonder kinderen, atletisch en beperkt. Kortom, van elk wat wils. Neem contact met ons op met uw vraag, en wij kunnen u meteen vertellen of we iets voor u kunnen betekenen.